Un retrat no és només una imatge, sinó que també inclou l'essència de cada persona. 
Un retrat proporciona un record per a sempre. Cada vegada que vegis aquell retrat recordaràs aquella etapa de manera especial. 
On faig les sessions?
Normalment seleccion localitzacions que serveixin com a context per la sessió. Si hi ha algun lloc que sigui especial per tu ens podem desplaçar fins allà per fer la sessió, sinó també et puc recomanar algunes ubicacions que encaixin amb la sessió que hem preparat. 
Com organitzo les sessions? 
M'agrada adaptar les sessions a cada persona, en funció de com ets, de quin objectiu tens amb la sessió o quines són les teves expectatives.
Abans de la sessió t'enviaré alguna de les idees que he pensat per la sessió així com concretarem la roba que has de dur per la sessió i fixarem lloc i hora per la sessió. 
Al llarg de la sessió t'aniré guiant i fent retrats per aconseguir aquelles fotografies que millor et representi 
La meva tasca no acaba amb la sessió, un cop acabada seleccionaré les millors fotografies, les retocaré i te les ensenyaré per tal que puguis escollir aquelles que més t'agradin. 
Que em costarà un retrat així? 
He preparat alguns packs orientatius per tal de que et puguis fer una idea del que és pot adaptar més a la teva sessió personalitzada. Si cap d'aquests paquets s'adapta al que cerques no dubtis en escriurem a fotografia@pepbernat.com perquè cerquem una opció que s'adapti a les teves necessitats. 
Pack bàsic 
Sessió a qualsevol localització de Mallorca d'una durada aproximada de 60 minuts 
15 fotografies en galeria web i en màxima resolució 
2 copies impreses a 30cm x 40cm o 3 fotografia a 30cm x 20cm 
175€ ​​​​​​​
Pack premium 
Sessió a qualsevol localització de Mallorca d'una durada aproximada de 90 minuts 
25 fotografies en galeria web i en màxima resolució 
3 copies impreses a 30cm x 40cm o 6 fotografia a 30cm x 20cm 
250€ 
torna a dalt