Les noces són un dia única a la vida, un dia del que segurament vols guardar-ne un bon record. La meva feina serà contar la història de les vostres noces a partir de captar les imatges dels instants més màgics. 
La meva feina no només és captar imatges atractives, sinó contar la vostra història i per això necessit coneixer la vostra personalitat, quines persones són més importants per vosaltres, com teniu organitzat el dia, etc. 
Quant de temps estaré? 
Cada noces és una història completament diferent, hem de veure com teniu organitzada la nostra cerimònia i pactarem el temps que sigui necessari. 
La tarifa no inclou ÀLBUM? 
El preu no inclou l'àlbum. Per la meva experiència hi ha parelles no volen àlbum o el volen en un format molt personalitzat. La tarifa inclou la realització de les fotos i el retoc d'aquestes. 
Rebràs un USB amb totes les fotografies de les noces retocades.
Si que ens agradaria àlbum o algunes fotografies impreses 
Cap problema, faig feina amb una varietat de empreses d'àlbums i segur que trobarem el model que més encaixi amb el que voldrieu. A partir de la vostra opinió ús puc passar una copia digital de l'àlbum i si és del vostre agrad en unes setmanes el tendreu a casa. 
Si el que voleu són fotografies impreses, tampoc hi ha cap problema. Jo em puc encarregar d'imprimir-les o fer-les imprimir amb alguna empresa de confiança. És possible imprimir les fotos amb qualsevol tamany i damunt qualsevol material (paper fotogràfic, lienzo, carto ploma, alumini...). Si teniu dubtes de com quedarà millor us puc mostrar exemples. 
També podeu imprimir les fotografies o l'àlbum pel vostre compte. En aquest cas només ús recoman cercar un impresor de qualitat, ja que els resultats canvien molt. 
TARIFES
Reportatge pre-noces 250€ 
Reportatge de les noces 800 € 
Reportatge post-noces 250 € 
10% de descomptes si contractes tots els serveis 
torna a dalt